Voorzetrolluiken of screens kopen?
Twee-in-één Fusion-lamellen zijn de oplossing!

Voorzetrolluiken of screens kopen? Twee-in-één Fusion-lamellen zijn de oplossing!

Screens of voorzetrolluiken? Voorzetrolluiken of screens? Wat een verschrikkelijk moeilijke keuze! Ze hebben beide tal van voordelen die je niet wil missen wanneer je de knoop doorhakt. Zo is er de volledige verduistering van een rolluik en de lichtdoorlatendheid van een screen waaruit je dient te kiezen. Wel, wij hebben goed nieuws, want je hoeft niet langer te kiezen. De gloednieuwe Fusion-lamellen van Winsol bieden het beste van beide werelden!

De voordelen van voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken geven je volledige controle over licht en privacy. Ze kunnen je kamer in volledige duisternis brengen voor diepe rust, of privacy bieden voor momenten wanneer je dat het meest nodig hebt. Zoals in je slaapkamer of in ruimtes waar lichtcontrole cruciaal is.

De voordelen van zonwerende screens

Zonwerende screens vormen een doeltreffende verdediging tegen zonlicht en warmte, terwijl je toch nog steeds een glimp van de buitenwereld kunt opvangen. Ze bieden een slanke, moderne laag van bescherming die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

Fusion-voorzetrolluiken: het beste van voorzetrolluiken en screens

Wat als je niet hoeft te kiezen tussen voorzetrolluiken en zonwerende screens? De Fusion-voorzetrolluiken bieden precies datgene wat je nodig hebt. Dit nieuwe product in ons assortiment mengt de betrouwbaarheid van traditionele rolluiken met de functionaliteit van zonwerende screens.

Fusion-voorzetrolluiken laten tot vier keer meer natuurlijk licht binnen dan gewone rolluiken dankzij de microperforaties in de lamellen. Ze veranderen de manier waarop je over lichtbeheer en privacy denkt. Het rolluik is ideaal voor plekken zoals je kantoor, waar je daglicht en discretie wilt combineren. Met een unieke openingsfactor van 3% kan je zelfs naar buiten kijken, wat je met traditionele rolluiken niet kan. Uiteraard kan je de rolluiken ook volledig sluiten voor volledige verduistering.

De energie-efficiëntie en duurzaamheid van deze rolluiken zijn indrukwekkend. Ze functioneren als een extra laag isolatie, houden je huis warm in de winter en blokkeren de zomerhitte. De SolarFuse-rolluiken met geïntegreerde zonnepanelen voegen daar een nog extra duurzame dimensie aan toe. Want dan komen er geen stroomkabels aan te pas, enkel de energie van de zon heb je nodig!

Op het gebied van veiligheid en gemak stellen de Fusion-rolluiken je evenmin teleur. Dankzij hun versterkte onderlatten en veiligheidsgeleiders vormen ze een sterke barrière tegen indringers. En met een automatiseringssysteem kun je de indruk wekken dat je thuis bent, zelfs als je op reis bent. Niet te vergeten is de innovatieve geïntegreerde muggenhor, die je van frisse lucht laat genieten zonder last te hebben van insecten.

Fusion-voorzetrolluiken zijn dus een alles-in-één-oplossing. Welkom in het tijdperk waarin je niet meer hoeft te kiezen; je kunt het allemaal hebben! Contacteer ons voor meer informatie of kom langs in één van onze showrooms

Wil jij ook screens en rolluiken in één?

Neem contact met ons op