Hoe gaan wij te werk?

werkwijze stap interesse

Interesse

Bent u geïnteresseerd in nieuwe ramen en deuren, een hoogtechnologische terrasoverkapping, verkoelende screens of iets anders uit ons aanbod? Neem gerust contact met ons op! Wij komen binnen de 24 u. bij u terug!

werkwijze stap contact

Contact

Wij contacteren u om vrijblijvend een afspraak vast te leggen ter plaatse of in één van onze showrooms. We bespreken samen uw wensen en noden en maken u wegwijs in ons ruime aanbod a.d.h.v. stalen. Komen we op bezoek bij u? Dan kunnen we alvast al het nodige opmeten! Brengt u liever een bezoekje aan één van onze showrooms? Dan is het aangeraden de juiste afmetingen en enkele foto’s mee te brengen. Op deze manier kunnen we u optimaal helpen met allerlei opties.

werkwijze stap gratis offerte

Gratis offerte

Wij bezorgen u binnen de week een gratis offerte op maat. Wilt u graag een woordje uitleg bij deze offerte? Geen probleem! Spring even binnen in één van onze showrooms en onze ervaren verkopers overlopen deze graag even met u. Zo kan u ook meteen kennismaken met onze producten in levenden lijve!

werkwijze stap akkoord

Akkoord

Bij een akkoord van de offerte komt onze werfleider-opmeter graag bij u langs om een nauwkeurige technische opmeting uit te voeren tot in de kleinste details.

werkwijze stap bestelling

Bestelling

Nadat er een voorschot van 30% wordt betaald, plaatsen wij de bestelling bij onze leverancier Winsol. De resterende 70% van het bedrag betaalt u op het einde van de werken.

werkwijze stap plaatsing

Plaatsing

U wordt steeds op de hoogte gehouden van de levertermijn. Onze eigen plaatsers komen het product plaatsen, werken het nauwkeurig en tot in detail af en laten uw woning weer netjes achter.

werkwijze stap genieten

Genieten

Tot slot: genieten maar! Bent u ook tevreden van uw ASBL-realisatie? Laat dan vrijblijvend een review achter op de pagina van onze showroom in Lint of Geel.

Geïnteres­seerd in één van onze oplossingen?

Contacteer ons