SolarFuse-voorzetrolluiken

De SolarFuse-voorzetrolluiken combineren de revolutionaire eigenschappen van de Fusion-reeks met geïntegreerde zonnepanelen. De ideale esthetisch aantrekkelijke en ecologisch verantwoorde zonweringoplossing. Dankzij microperforaties laten ze maar liefst 4x meer natuurlijk licht binnen dan een standaard rolluik. De SolarFuse is het summum van duurzaam design, functionaliteit en energie-efficiëntie.

De ideale combinatie van rolluiken en screens!

De SolarFuse-rolluiken hebben het vermogen om lichtinval te maximaliseren en tegelijkertijd privacy te waarborgen. Dankzij de innovatieve microperforaties laat dit systeem tot vier keer meer natuurlijk licht binnen dan traditionele rolluiken en biedt het tegelijkertijd een discreet zicht naar buiten.

Energie, gratis van de zon

De geïntegreerde zonnepanelen in de SolarFuse zorgen ervoor dat er geen externe stroomvoorzieningen en kap- en breekwerk aan te pas komen. Dit systeem is ontworpen om energieverbruik te minimaliseren en tegelijkertijd uw woning van comfort te voorzien. Met een opmerkelijke batterijcapaciteit garanderen deze rolluiken een langdurige prestatie, zelfs tijdens dagen met beperkte zonneschijn.

Beveiliging en gemak

Naast extra beveiliging tegen inbrekers, zijn de SolarFuse-rolluiken uitgerust met een geavanceerd sturingssysteem. Dit systeem maakt automatische bediening mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u afwezig bent.

Toegang verboden voor muggen

De unieke microperforaties dienen niet alleen voor lichtinval en zichtbaarheid, maar functioneren ook als een effectieve muggenhor. Dit zorgt ervoor dat u kan genieten van frisse lucht in uw huis zonder ongewenste insecten.

Esthetiek en aanpassingsvermogen

De SolarFuse-rolluiken zijn ontworpen met het oog op esthetiek. De zonnepanelen zijn naadloos geïntegreerd in de kast, waardoor er een strak en modern uitzicht ontstaat dat bij elke gevel past. Verkrijgbaar in vier verfijnde afwerkingen - standaard symmetrisch, standaard asymmetrisch, Black Belt, en Colour - bieden wij een oplossing die esthetisch aansluit bij uw persoonlijke stijl en de architectuur van uw woning.

Afmetingen, kleuren en informatie over de bediening kan u terugvinden in de brochure!

Download hier de brochure

Wenst u ook duurzaam de zon te weren met alle voordelen van screens én rolluiken?

Vraag hier uw offerte aan