Onze partners

Geen ASBL zonder zijn gewaardeerde partners! Ontdek hier een greep uit onze belangrijkste samenwerkingen.

Winsol logo

Winsol

Winsol is met zijn uitgebreid productgamma onze grootste leverancier. Al sinds het begin is ASBL een Premium Partner van Winsol, waardoor ASBL keer op keer topkwaliteit kan garanderen. Ontdek hier ons ruime aanbod aan Winsol-woongeluk!

  • Isolerende ramen, deuren en garagepoorten
  • Terrasoverkappingen en luifels die schaduw creëren op het terras
  • Zonwerende screens en rolluiken
Ontdek Winsol
Skylux logo

Skylux

De prachtige glazen daken van uw terrasoverkapping worden geproduceerd bij niemand minder dan onze partner Skylux. Al drie generaties lang zijn zij gespecialiseerd in het produceren van daglichtoplossingen. Kortom: Skylux is kwalitatief, duurzaam en innovatief!

Ontdek Skylux
Diaz logo

Diaz

Onze raamdecoraties hebben uitstekende isolerende waarden en gaan dankzij de topkwaliteit van Diaz jarenlang mee. Van rolgordijnen en vouwgordijnen tot lamellen en jaloezieën. En dat allemaal van Belgische makelij! Met ASBL en Diaz maakt u ongetwijfeld een topbeslissing voor uw interieur.

Ontdek Diaz
Somfy logo

Somfy

Somfy is onze partner voor slim wonen. Voor de hoogste veiligheid en een ultiem comfort doet Winsol al jaren beroep op Somfy, Europees marktleider in zonweringmotorisatie. Onze zonweringen zijn standaard uitgerust met betrouwbare Somfy-motoren en draadloze io homecontrol-bediening.

Ontdek Somfy