Onze partners

Geen ASBL zonder zijn gewaardeerde partners! Ontdek hier een greep uit onze belangrijkste samenwerkingen.

Winsol logo

Winsol

Winsol is met zijn uitgebreid productgamma onze grootste leverancier. Al sinds het begin is ASBL een Premium Partner van Winsol, waardoor ASBL keer op keer topkwaliteit kan garanderen. Ontdek hier ons ruime aanbod aan Winsol-woongeluk!

  • Isolerende ramen, deuren en garagepoorten
  • Terrasoverkappingen en luifels die schaduw creëren op het terras
  • Zonwerende screens en rolluiken
Ontdek Winsol
Pallazzo logo

Pallazzo

De prachtige terrasoverkappingen met glazen daken worden geproduceerd bij niemand minder dan onze partner Pallazzo. Zij maken kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte terrasoverkappingen en wij plaatsen ze!

Ontdek Pallazzo
Diaz logo

Diaz

Onze raamdecoraties hebben uitstekende isolerende waarden en gaan dankzij de topkwaliteit van Diaz jarenlang mee. Van rolgordijnen en vouwgordijnen tot lamellen en jaloezieën. En dat allemaal van Belgische makelij! Met ASBL en Diaz maakt u ongetwijfeld een topbeslissing voor uw interieur.

Ontdek Diaz
Somfy logo

Somfy

Somfy is onze partner voor slim wonen. Voor de hoogste veiligheid en een ultiem comfort doet Winsol al jaren beroep op Somfy, Europees marktleider in zonweringmotorisatie. Onze zonweringen zijn standaard uitgerust met betrouwbare Somfy-motoren en draadloze io homecontrol-bediening.

Ontdek Somfy
Dickson logo

Dickson

Dickson is onze partner voor hoogwaardige zonweringsdoeken. Winsol maakt gebruik van de Orchestra-doeken van Dickson voor al hun zonweringen, inclusief de zonwerende screens van terrasoverkappingen en de doeken van zonneluifels. De doeken van Dickson staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, en ze bieden een effectieve bescherming tegen de zon.

Ontdek Dickson