Showrooms

Naast een gedreven en gepassioneerd team heeft ASBL nog andere troeven. In onze ruime en inspirerende showrooms in Lint en Geel kan u verschillende mogelijkheden en uitwerkingen vergelijken en bewonderen.

Wij beschikken al ruim 25 jaar over een grote toonzaal in het midden van de KMO-zone Lerenveld in Lint. Door de grote invalswegen dichtbij is ASBL makkelijk bereikbaar met de wagen. Zo’n 40 kilometer verder vind je onze gloednieuwe showroom in Geel. Ook deze vestiging is makkelijk te bereiken aangezien je in een mum van tijd de E313 op en af bent! En geen stress: er is bij beide vestigingen voldoende parkeergelegenheid vlak voor de deur!

Wij informeren en adviseren u graag, en baseren ons daarvoor op uw wensen en onze expertise. Door onze persoonlijke aanpak zorgen wij er telkens voor dat we uw noden, wensen en voorkeuren op een kwalitatieve manier integreren in uw project. Zo is elke realisatie een uniek pareltje. Kom gerust langs voor een vrijblijvend gesprek in een van onze showrooms. Met ons aan uw zijde maakt u zeker en vast de juiste keuze!

Wij zijn werkzaam in...

Balen
Berlaar
Boechout
Borsbeek
Duffel
Geel
Heist-op-den-Berg
Herentals
Herenthout
Hove
Kontich
Lier
Lint
Mol
Nijlen
Olen
Putte
Ranst
Westerlo
Wommelgem
Zandhoven
en meer!

Wenst u meer uitleg bij onze producten?

Maak een afspraak