Stel een
Pergola SO! samen

Stel een Pergola SO! samen

Een terrasoverkapping is niet zomaar een functionele toevoeging, het schept een extra leefruimte die jouw persoonlijke stijl en smaak reflecteert. De Pergola SO! kan volledig worden gepersonaliseerd, zodat deze naadloos aansluit bij jouw woning. Op die manier blijft er nog maar één ding over voor jou om te doen: ontspannen en genieten van de natuur!

1. Kies de positie van jouw Pergola SO!

Laten we bij de basis beginnen en beslissen of je jouw Pergola SO! wilt laten aansluiten op uw woning, of dat je liever een vrijstaande structuur in uw tuin wilt. Er kunnen meerdere modules aan elkaar gekoppeld worden, waardoor de opties eindeloos zijn. Wil jij graag een Pergola SO! gepositioneerd naast het zwembad of toch liever in het verlengde van de tuin? Het kan allemaal!

2. Geef jouw Pergola SO! een likje verf

Nu je een plek hebt gekozen, kan het creatieve werk beginnen! De Pergola SO! komt pas echt tot zijn recht wanneer het aluminium frame van de terrasoverkapping van een kleur wordt voorzien. Kies uit één van de drie standaardkleuren (verkeerswit, antracietgrijs of gitzwart) of selecteer een RAL-kleur die nauw aansluit bij de kleuren van jouw huis of tuin.

3. Voorzie jouw Pergola SO! van een dak

Verliep het kiezen van de kleuren van een leien dakje? Kies dan nu één van de drie soorten daktypes: Cocoon, Classic en Climate. Het Cocoon-dak biedt een solide houten dak met isolatiepanelen en afdichtingen om de kou buiten te houden. Als je de voorkeur geeft aan een lamellendak waarmee je de schaduw naar wens kunt aanpassen, dan is het Classic-lamellendak een uitstekende optie. We hebben ook een winddichte variant met Climate-lamellen. En voor wie graag wat speelt met combinaties, kan je zelfs modules koppelen met verschillende daktypes. Genoeg keuzes om een unieke buitenruimte te creëren!

4. Kies uit 12 verschillende sfeerwanden

Met alleen een dak ben je er natuurlijk nog niet. Personaliseer jouw Pergola SO! verder met één van de twaalf unieke zijwanden:

 • Cocoon-wand uit echt hout
 • Aluminium schuifraam met dubbel glas
 • Zonwerende screens
 • Houten schuifwand
 • Aluminium vast raam met dubbel glas
 • Steellook schuifwand
 • Verso-Tex schuifwand
 • Ambiente lamellenwand
 • Buitengordijnen
 • Perspectieve glaswand
 • Schuifwand met enkel glas
 • Steellook aluminium vast raam met dubbel glas

5. Druk jouw persoonlijke stempel op jouw Pergola SO!

Druk echt uw stempel op uw Pergola SO! door uw favoriete stijl te kiezen. Ga je voor een huiselijke cottage-sfeer, strak modern design of een romantische setting? Jouw terrasoverkapping wordt hierdoor een authentieke weerspiegeling van uw persoonlijke smaak.

6. Voeg opties toe aan jouw Pergola SO!

Voeg tot slot de finishing touch toe met extra functies zoals verlichting, luidsprekers, stopcontacten en verwarmingsopties. Kies uit onze voorgeconfigureerde pakketten of stel jouw eigen pakket samen!

SO! Cosy

SO! Cosy

Bediening met een applicatie

Dimbare ledverlichting met direct wit licht

SO! Chic

SO! Chic

Bediening met een applicatie

Bediening met app

Dimbare ledstrip met direct wit licht + regelbaar koud-warm

4 dimbare spots in het dak

Bluetooth geluidssysteem met 2 ingebouwde luidsprekers

SO! Star

SO! Star

Bediening met een applicatie

Design drukknoppen

Dimbare ledstrip met direct wit licht + regelaar koud-warm

Dimbare ledsterrenhemel

8 dimbare spots in het dak

Bluetooth geluidssysteem met 4 ingebouwde luidsprekers

2 dubbele USB-laadpunten

2 230 V-aansluitingen

Het wordt al snel duidelijk dat kiezen voor een Pergola SO! betekent dat je een scala aan opties hebt die zijn afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en omgeving. Het samenstellen ervan is een uitdagend maar ook leuk proces waarbij we je graag bij elke stap ondersteunen, zodat het eindresultaat kan schitteren in jouw eigen omgeving.

Wens je meer informatie over onze Pergola SO!?

Neem contact met ons op