Over ons

ASBL. Een jarenlange specialist in terrasoverkappingen, zonweringen, ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten en raamdecoratie. Een expert in het leveren en plaatsen ervan.

Winsol Premium Partner

In 1990 begon Gert Beukeleirs met ASBL, dat doorheen de jaren uitgegroeid is tot een gevestigde waarde. Sinds 1996 heeft die gevestigde waarde dan ook een mooie plaats gekregen in Lint, waar sinds jaar en dag de prachtige showroom staat. Vanaf 2022 bent u ook van harte welkom in onze showroom in Geel. Hier wordt u met plezier en vakkennis geholpen. Al sinds het begin is ASBL een Premium Partner van Winsol, waardoor ASBL keer op keer topkwaliteit levert. Wij beperken ons trouwens niet tot Lint en Geel, maar ook in alle omliggende gemeenten zoals Lier, Kontich, Duffel, Ranst, Herentals, Mol, Balen en meer zijn wij dagdagelijks actief. Geen zorgen, ook buiten de provincie Antwerpen plaatsen wij met heel veel plezier uw zonwering, ramen, deuren of andere.

Dertig jaar na de opstart van ASBL nam Steve Van den Broeck het roer over. Met passie en zin voor vernieuwing blaast hij een frisse wind door ASBL. En die passie is eraan te zien. Vanaf zijn 18 jaar stond hij op bouwwerven, waarna hij doorgroeide als verkoper en zo kennis opdeed over terrasoverkappingen, zonweringen, ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten en raamdecoratie. De juiste man op de juiste plaats, zoals dat heet!

Niet alleen Steve zet zich vol passie in voor zijn zaak, maar het hele team van ASBL staat paraat voor uw project. Ook Annelore, Joris, Glenn, Gert en onze plaatsers zorgen met plezier voor uw comfort en veiligheid.

Een heel team dat elke dag voor u klaarstaat. Een team dat dezelfde waarden en toewijding uitdraagt, dat de beste service levert en kennis en kwaliteit centraal stelt. Dat is ASBL.

Steve

Steve

Zaakvoerder

annelore

Annelore

Assistent zaakvoerder

Glenn

Glenn

Vertegenwoordiger

Joris

Joris

Vertegenwoordiger

Gert

Gert

Oprichter - Ere-zaakvoerder

Plaatsers

Onze plaatsers

Geïnteres­seerd in de topkwaliteit en service van ASBL?

Contacteer ons