Bereid je voor op
de zomer met zonwering

Bereid je voor op de zomer met zonwering

Op druilerige herfst- en winterdagen zou je haast vergeten dat er in de zomer vaak té veel zon is, en dat belemmerend kan werken. De zon schijnt in je ogen of op je scherm, en de temperatuur in je woning of op je terras stijgt tot onaangename hoogtes. Daarom is het belangrijk om je op tijd voor te bereiden met de juiste zonwering, zodat je de zomer comfortabel kan aanvatten.

Welke zonwering past bij mijn noden?

ASBL zou ASBL niet zijn, als we geen ruim aanbod aan oplossingen zouden bieden. Onze verschillende types aan zonweringen zorgen voor die voordelen waar jij het meeste belang aan hecht. Zo kan je kiezen uit screens, terrasoverkappingen en luifels. En daaronder hebben we dan nog tal van varianten in de aanbieding. Denk maar aan onze zonwerende screens, een brede range aan pergola’s, zonneluifels en zonnetenten. We lijsten in deze blog graag nog even de voordelen per type zonwering op, zodat je komende zomer enkel nog moet genieten van de zon – en schaduw indien jij dat wenst.

Ga de hitte tegen met onze zonwerende screens

De meest efficiënte én duurzame manier om bloedhete zonnestralen buiten te houden? Zonwering voor ramen! Onze zonwerende screens zijn niet alleen een esthetisch verlengde van jouw woning, ze zijn ook zo te plaatsen dat kap- en breekwerk vermeden kan worden. Deze screens zijn in 12 kleuren verkrijgbaar, zodat je zelf kiest welke indruk ze mogen nalaten. Bovendien blijf jij een mooi zicht behouden op de tuin, terwijl je inkijk van buitenaf reduceert. Wil je nog extra inzetten op duurzaamheid? Dan zijn onze SolarFix-screens met geïntegreerde zonnepanelen exact wat jij zoekt!

Terrasoverkappingen voor het beste buitenleven

Niet enkel binnenshuis, maar ook buiten op het terras kunnen temperaturen in de zomer snel oplopen. Het gevolg? Vluchtgedrag voor de zon, roodgloeiende terrastegels en zonneslagen. Met een pergola maak je van je terras een ware oase. Jij bepaalt helemaal zelf of en hoeveel zon je toelaat op je terras. Maar dat is niet alles! Aangezien de zomer – zeker in België – wel eens onvoorspelbaar durft te zijn, kan je niet enkel de zon maar ook wind en regen weren met onze terrasoverkappingen. Gedaan dus met een hele volksverhuis naar binnen als de weergoden tijdens je gezellige zomerdrink beslissen om de waterkraan open te draaien. Onze pergola’s zijn verkrijgbaar in tal van types, materialen, kleuren en uitvoeringen. Hou het basic, of bedien met je app de sfeerverlichting, sterrenhemel, het geluid en de verwarming.

De talloze voordelen van onze zonneluifels

Zonnetenten of zonneluifels zijn een ideale manier om een aangename schaduwplek te creëren tijdens de zomer, waardoor je leefruimte verlengd wordt tot buiten op het terras. In tegenstelling tot oude exemplaren, zijn onze zonneluifels van Winsol stuk voor stuk technische hoogstandjes. Niet enkel hebben ze een strakke en moderne look, ze zijn ook windresistent, kunnen tot maar liefst 14 meter uitgevoerd worden en zijn voorzien van aangename extra’s zoals verwarming, verlichting, bediening via de app en ga zo maar door. Hierdoor vormen onze zonneluifels of zonnetenten een absolute meerwaarde voor uw woning!

Heb jij al een favoriete zonwering? Of twijfel je nog tussen onze zonwerende screens, terrasoverkappingen of zonneluifels? Kom langs in onze showrooms en laat je deskundig begeleiden zodat je nog deze zomer kan genieten van welgekomen schaduw, en zon!

Wil jij zeker zijn van je zonwering deze zomer?

Neem contact met ons op