Verandazonwering

Bent u nog op zoek naar zonwering om uw veranda het hele jaar door op temperatuur te houden? Dan hebben wij bij ASBL de oplossing: geen ijskoude veranda’s meer tijdens koude winters of snikhete sauna’s bij hittegolven dankzij onze verandazonwering!

Onze verandazonwering zorgt ervoor dat u de temperatuur de hele dag door op peil kan houden door de glaspartijen te bedekken. Niet alleen wanneer u thuis bent, maar ook vanop afstand kan u uw verandazonwering makkelijk automatisch bedienen. En dit in alle stilte dankzij de geruisloze Somfy-motor!

Verandasol ST 2100

Dit model van verandazonwering is de ideale keuze voor veranda’s met hellende daken tot wel 3 meter uitval. U kan de zon tegenhouden door de zonwering op- en af te rollen door middel van koorden en loopwieltjes. Door het kwalitatief ingebouwde veersysteem blijft het zonwerende doek op spanning en rust het niet op het glas van uw veranda!

Verandasol ST 2220

De Verandasol ST 2220 zorgt zowel in kleinere als grote veranda’s constant voor een uitstekende temperatuur! Deze verandazonwering kan geïnstalleerd worden voor veranda’s met een breedte tot 9 meter en een diepte van wel 5 meter! En uiteraard zorgt de Somfy-motor ook bij de Verandasol ST 2220 voor een geruisloze en aangename bediening!

Verandasol ST 2300

Heeft u een speciale verandavorm? Een veranda met complexe glasdaken? Dan is de Verandasol ST 2300 exact wat u nodig heeft! Met de Verandasol ST 2300 geniet u van een uitstekende temperatuur en schaduw wanneer u deze nodig heeft. Niet alleen heeft de Verandasol ST 2300 een elegant en trendy design, door het geïntegreerde afvoerkanaal krijgt u ook nog eens controle op uw waterafvoer. Handiger kan haast niet!

Ontdek de mogelijkheden van veranda­zonwering!

Download de brochure