Fusion-voorzetrolluiken

Ontdek onze nieuwste aanwinst in het assortiment van hoogwaardige zonwering: de Fusion-voorzetrolluiken. Deze baanbrekende innovatie markeert een nieuw tijdperk in de wereld van de buitenzonwering. De Fusion-rolluiken vormen een perfecte blend van de vertrouwde voordelen van traditionele rolluiken met de moderne eisen van esthetiek en functionaliteit. Zo laten ze maar liefst 4x meer natuurlijk licht binnen dan een standaard rolluik.

Zijn het screens of rolluiken? Best of both worlds!

De Fusion-rolluiken herdefiniëren het concept van lichtbeheer en privacy. Door middel van microperforaties laten deze rolluiken tot viermaal meer natuurlijk licht door dan standaard rolluiken, zonder in te boeten op privacy. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes waar daglicht en discretie samengaan, zoals in uw bureau. De unieke openingsfactor van 3% biedt bovendien een zicht naar buiten, een mogelijkheid die traditionele oplossingen niet bieden.

Energie-efficiëntie en duurzaamheid

Onze Fusion-rolluiken dragen bij aan een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Als extra isolatielaag werken ze temperatuurregulerend; ze houden de warmte binnen in de winter en blokkeren de hitte van de zon in de zomer. Bovendien zijn onze Fusion-voorzetrolluiken ook beschikbaar met geïntegreerde zonnepanelen. Ontdek de SolarFuse-rolluiken hier.

Beveiliging en automatisering

Veiligheid is prioriteit! Met versterkte onderlatten en veiligheidsgeleiders bieden de rolluiken een sterke barrière tegen ongewenste bezoekers. Bent u op reis maar wenst u inbrekers af te schrikken? Stel het geautomatiseerd sturingssysteem in zodat de op- en neergaande rolluiken de indruk geven dat u thuis bent.

Welkom frisse lucht, bye bye muggen!

Een innovatieve toevoeging aan de Fusion-rolluiken is de geïntegreerde muggenhor. Dankzij de microperforaties kan u genieten van frisse lucht en een open raam zonder hinder van insecten. Dit maakt de Fusion-rolluik een alles-in-één oplossing op vlak van comfort en gemak.

Maatwerk en stijl

Bij ASBL begrijpen we dat de esthetiek van uw woning net zo belangrijk is als functionaliteit. Daarom zijn onze Fusion-voorzetrolluiken verkrijgbaar in vijf kastgroottes en drie kaststijlen: 45° afgeschuind, afgerond, en halfrond, om naadloos aan te sluiten bij zowel moderne als landelijke architectuur. Onze experts staan klaar om u te begeleiden naar de meest esthetisch aantrekkelijke en praktische oplossing voor uw project.

Kleuren, afmetingen en informatie over de bediening kan u terugvinden in de brochure!

Download hier de brochure

Wenst u ook de zon te weren met alle voordelen van screens én rolluiken?

Vraag hier uw offerte aan