Pergola SO! Combi

Een Pergola SO! Classic, Climate of Cocoon? Geen gemakkelijke keuze. Combineren dan maar! Wij passen uw buitenruimte of poolhouse volledig aan naar uw wensen en behoeften. Onze Pergola SO! is zeer modulair, waardoor we de mogelijkheid hebben om diverse daktypes te combineren in één ruime buitenkamer.

Download hier de brochure

Een combinatie van verschillende daken

Ervaar het beste van beide werelden en kies voor beschutting en een geborgen gevoel onder ons houten dak, gecombineerd met de flexibiliteit van lamellen die volledig autonoom bewegen. Door deze combinatie creëren we een ruimte waar u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kan vertoeven, ongeacht het weer. De combinatie van een houten dak (Pergola SO! Cocoon) en een aluminum lamellendak (Pergola SO! Classic of Pergola SO! Climate) zorgt voor een moderne uitstraling en extra veel mogelijkheden!

Eindeloze toepassingen

De Pergola SO! Combi is de ideale buitenruimte om als poolhouse, buitenkeuken of loungeruimte te gebruiken. Of voor ze alle drie tegelijkertijd! Ook voor café- of restaurantterrassen is de Pergola SO! de perfecte oplossing.

Technologische troeven

Alles bedienen met 1 app

led-sfeerverlichting

led-sterrenhemel

Bluetooth geluidssysteem

USB-laadpunt

230 V aansluiting

Verwarming

Schuifwanden / zijdelingse afsluitingen

Sluit uw Pergola SO! Combi af met één (of meerdere) van deze 12 sfeer- en zijwanden!

Ontdek al onze afsluitingen

Ontdek de nieuwe manier van buitenleven met de Pergola SO! Combi!

Vraag hier uw offerte aan