Zonwering voor elk balkon,
groot of klein!

Zonwering voor elk balkon, groot of klein!

Ben je ooit wakker geworden met de wens om op jouw balkon van een heerlijke kop koffie te genieten, maar werd jouw plan verstoord door de felle zon in je ogen? Of wou je na een lange dag werken van het adembenemend uitzicht genieten maar was de hitte van de zon te oncomfortabel? Het maakt niet uit of jouw balkon groot of klein is, ASBL heeft voor ieder type terras de geschikte zonwering!

Neem bijvoorbeeld een van onze populairste luifels, de Lumisol. Deze is perfect voor grotere balkons en kan tot 4 meter uitvallen als de luifel 5,5 meter breed is, en heeft een maximale uitval van 3,5 meter als de luifel 7 meter breed is. Bovendien kan de Lumisol zonneluifel gekoppeld worden tot een breedte van maar liefst 14 meter, waardoor deze een uitstekende keuze is voor ruime balkons.

Heb je een kleiner of middelgroot balkon? Maak dan kennis met de Luno. Deze zonneluifel is ideaal voor kleinere ruimtes en kan tot 3,5 meter uitvallen als de luifel 6 meter breed is. De Luno past perfect op elk balkon aangezien deze verkrijgbaar is in breedtes die variëren tussen 3 en 6 meter, in stappen van 30 cm.

Onze zonneschermen zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen. Kies de stijl die het best bij jouw persoonlijke smaak en de esthetiek van jouw balkon past.

Maar wat als je geen balkon hebt aan je appartement of als jouw balkon te klein is voor een zonneluifel? Geen zorgen, ASBL biedt ook zonwerende screens aan voor jouw ramen! Onze screens zijn een uitstekende manier om licht en warmte in jouw appartement te reguleren. Hét pluspunt van screens? Je kan het zicht naar buiten behouden dankzij de lichtdoorlatende eigenschappen.

Kortom, zelfs als je in een appartement woont, hoeft de plaatsing van een zonwering geen onbereikbare droom te zijn. Bij ASBL hebben we gegarandeerd een zonwerende oplossing voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op!

Wens je meer informatie over onze zonwerende oplossingen?

Neem contact met ons op