Ontdek de verschillende daktypes
van de Pergola SO!

Ontdek de verschillende daktypes van de Pergola SO!

De Pergola SO!-buitenkamer is dé perfecte aanvulling op jouw leefruimte. Je kan deze buitenkamer volledig samenstellen volgens jouw wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar bescherming tegen de zon, wind- en waterdichtheid of een knus houten dak; de Pergola SO! biedt drie verschillende daktypes, elk met unieke eigenschappen en voordelen.

Classic: de waterdichte lamel met zonnebescherming

Het Classic-daktype van de Pergola SO! is perfect voor wie op zoek is naar een combinatie van waterdichtheid en bescherming tegen de zon. De dubbelwandige (automatische) lamellen bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen en kunnen gekanteld worden om de wind door te laten, waardoor je jouw eigen microklimaat kan creëren. Zelfs bij regen of sneeuw!

De Classic-lamellen zijn ideaal voor een comfortabele loungeset, waar je heerlijk kan ontspannen. Ook een buitentafel past perfect onder een Classic Pergola SO!, zo kan je heerlijk lunchen in de schaduw.

Climate: geluidsisolerende en winddichte lamel

Het Climate-daktype biedt naast waterdichtheid ook volledige winddichtheid en geluidsisolatie. Deze aluminium lamellen kunnen naar wens geopend of gesloten worden, en met de optie voor automatische bediening wordt het gebruik nog handiger.

Het Climate-daktype is uitermate geschikt voor diverse toepassingen! Denk bijvoorbeeld aan een buitenkeuken met eettafel, waar je in alle comfort kan koken en dineren, ongeacht het weer. Daarnaast is het ideaal voor een jacuzzi, zodat je zelfs tijdens een regenbui kan ontspannen in het warme water. Bovendien biedt het Climate-daktype een perfecte schaduwrijke of zonnige plek voor comfortabele loungezetels.

Cocoon: De warmte en gezelligheid van hout

Voor degenen die houden van de natuurlijke uitstraling en warmte van hout, biedt het Cocoon-daktype de ideale oplossing. Dit vaste, geïsoleerde dak is gemaakt van echt hout en biedt 100% wind- en waterdichtheid. Je kan kiezen uit drie tinten populierenhout. De sfeer onder het dak kan je verder verrijken met spots, ledstrips of zelfs een sterrenhemel.

Het Cocoon-daktype is uitermate geschikt voor diverse sfeervolle toepassingen. Zo is het perfect voor een eigen bar, waar je in een gezellige sfeer kan genieten van een drankje. Ook is het zeer geschikt voor een eettafel, zodat je in een knusse omgeving kan dineren.

Bovendien biedt het Cocoon-daktype de ideale oplossing voor een loungeset, waardoor je een beschermde en warme plek hebt om te ontspannen.

Combinatie van daktypes

Waarom kiezen tussen de verschillende daktypes als je het beste van twee werelden kan combineren? Met de Pergola SO! kan je de beschutting en het knusse gevoel van het Cocoon-dak combineren met de flexibiliteit van de Climate-lamellen. Deze combinatie creëert een plek waar je van 's morgens vroeg tot 's avonds laat kan genieten, ongeacht het weer.

Alle voordelen vergeleken

 

Bescherming tegen UV

Waterdicht

Kantelbaar

Winddicht

Geluidsisolerend

Vast geïsoleerd

Classic

Ja

Ja

Ja

Ja

Nee

Nee

Climate

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Nee

Cocoon

Ja

Ja

Nee

Ja

Ja

Ja

Creëer je droompergola vandaag nog met de Pergola SO! en ervaar het ultieme buitenleven in stijl en comfort!

Wens je meer informatie over onze zonwerende oplossingen?

Neem contact met ons op