Heb ik een nieuwe
garagepoort nodig?

Heb ik een nieuwe garagepoort nodig?

Is jouw garagepoort toe aan vervanging? Ontdek het hier! Winsol biedt een ruim assortiment garagepoorten aan die aan jouw isolatie- en veiligheidseisen voldoen en tegelijkertijd ook perfect bij jouw woning passen. In dit artikel lees je meer over de voordelen van sectionale garagepoorten en ontdek jij of je nood hebt aan een nieuwe.

Gedaan met aangevroren ruiten

Met de garagepoorten van Winsol zeg je vaarwel tegen het krabben van ijs van je autoruiten in de winter of het oververhit raken in je auto tijdens de zomerse hitte. Graag extra geïsoleerd? De Isol-Comfort garagepoort isoleert tot wel 26% beter dan de standaard Winsol Comfort garagepoort. Het duo shell-principe, een extra isolerende onderdorpel, een dubbele dichting en rubber aan de boven- en onderprofielen zorgen ervoor dat jij geen koudebruggen meer hebt rond de poort. Ga warmteverlies tegen en bespaar zo op je energiefactuur!

Beveiligd tegen inbraak en ongevallen

Al onze garagepoorten openen met een goed beveiligde afstandsbediening, zo moet je je wagen niet verlaten. De niet-hackbare afstandsbediening, gecombineerd met extra stevig beslag, sterke panelen en motorblokkering maakt je garagepoort inbraakproof. Daarnaast is elke Winsol-garagepoort voorzien van een sensor en stopsysteem. De poort stopt dus automatisch wanneer het een voorwerp of persoon detecteert. Maak je dus geen zorgen om je kinderen en huisdieren, zij zijn veilig met een garagepoort van Winsol.

Past perfect bij jouw stijl

Een garagepoort is vaak verwerkt in de voorgevel en bepaalt dus zo mee de look en uitstraling van je woning. Bij ASBL weten we dat esthetiek een belangrijke keuzefactor is. Daarom zijn onze garagepoorten voorzien van een extra dikke laklaag en zijn ze verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zo kunnen we jouw garagepoort matchen met je ramen en deuren. Ga voor landelijk, hout of modern. De opties zijn eindeloos, zo stemmen we jouw poort perfect af op je woning.

Benut je ruimte optimaal

Doordat de sectionale garagepoorten verticaal openen, kan je de beschikbare ruimte in de garage optimaal benutten. Een wagen, fietsen en extra spullen stockeren? Geen enkel probleem! Daarnaast voorzien we steeds poorten op maat, zo behoud jij de optimale inrijbreedte van je garage.

Uitstekende kwaliteit

Wanneer je kiest voor een Winsol-garagepoort, kies je voor duurzaam en kwalitatief materiaal. Je poort wordt dagelijks blootgesteld aan de zon. Onze hoogwaardige lakafwerking beschermt tegen kleurvervaging, waardoor je gekozen kleur langdurig behouden blijft.

Graag advies op maat of hulp bij je keuze van de ideale garagepoort? Onze experts geven persoonlijk advies en stellen samen met jou de ideale (sectionale) garagepoort samen.

Wens je meer informatie over onze garagepoorten?

Neem contact met ons op