Pergola SO! Climate

Ervaar het ultieme comfort buiten met een terrasoverkapping die alle voordelen van een pergola en een veranda combineert! De Pergola SO! Climate-lamellen – die zowel geluiddempend als winddicht zijn – schermen u samen met de zijwanden af van de zon, koude wind of regen.

Download hier de brochure

Isolerende winddichte lamellen

De gloednieuwe Climate-lamellen van Winsol sluiten in gesloten toestand naadloos aan op de dakgoot. Doordat er geen koude lucht naar binnen dringt, kan u langer van het buitenleven genieten, zelfs als het weer minder ideaal is. Voor een nóg betere isolatie, kan u de terrasoverkapping combineren met aluminium ramen met dubbele beglazing.

  • Volledig wind- en waterdichte afsluiting
  • U hoort de regen amper tikken op het dak door de geluidsisolatie
  • Geïntegreerde en discrete regenafvoer

Pergola + veranda = Peranda

Combineer het beste van twee werelden! Het hybride buitenconcept Peranda zorgt ervoor dat u optimaal kan genieten van alles wat uw omgeving te bieden heeft. De Pergola SO! Climate combineert alle voordelen van een veranda met die van een pergola. Geniet van een heerlijk briesje en voorkom oververhitting op warme dagen met de kantelbare Climate-lamellen. Bedien de lamellen via uw smartphone of de drukknoppen in de paal, of laat de slimme motor het volledig automatisch regelen.

Technologische troeven

Winddichte automatische lamellen

Alles bedienen met 1 app

led-sfeerverlichting

led-sterrenhemel

Bluetooth geluidssysteem

USB-laadpunt

230 V aansluiting

Verwarming

Schuifwanden / zijdelingse afsluitingen

Sluit uw Pergola SO! Climate af met één (of meerdere) van deze 12 sfeer- en zijwanden!

Ontdek al onze afsluitingen

Ontdek de nieuwe manier van buitenleven met de Pergola SO! Climate!

Vraag hier uw offerte aan