PVC ramen en deuren

Wilt u bouwen of renoveren zonder al te diep in de buidel te moeten tasten, dan zijn onze ramen en deuren in pvc een uitstekende keuze. De C+70-reeks biedt namelijk een uitstekende thermische en akoestische isolatie, waardoor u volledig EPB-conform kunt (ver)bouwen. En dat in alle mogelijke stijlen met de meest kwalitatieve afwerking! Doordat de hoeken van de C+70-profielen opgeschuurd worden vooraleer ze gelakt worden in een RAL-kleur naar keuze, wordt de naad in de hoek compleet onzichtbaar. Het resultaat? Uitzonderlijke budget- en onderhoudsvriendelijke ramen en deuren die eruitzien als aluminium!

C+70 Moov: superisolerend schuifraam in pvc

Het C+70 Moov schuifraam brengt het zonnetje in huis! Met glaspartijen tot wel 4 meter breed geniet u namelijk van een maximale lichtinval. Bovendien is dit pvc schuifraam superisolerend en extreem veilig bovenal. Bij ASBL zorgen we ervoor dat u in alle comfort kan genieten van deze kwalitatieve en esthetische oplossing. Indien gewenst kan het onderste profiel zelfs deels in de vloer ingewerkt worden voor een extra strakke look en nóg meer lichtinval. Dubbele of drievoudige beglazing? De keuze is aan u!

Retro en retrolux: ramen en deuren in pvc met een landelijke look

Wie fan is van de traditionele cottage- of pastorijstijl, zal ongetwijfeld als een blok vallen voor de Retro en Retrolux profielen van Winsol. Deze opzetprofielen combineren een klassieke, landelijke uitstraling met de geneugten van het moderne comfort. Van hoogwaardige materialen tot exclusieve afwerking: ze hebben het allemaal. De pvc ramen en deuren met een Retrolux-profiel kennen bovendien een uitzonderlijk luxueuze uitvoering, die gekenmerkt wordt door hun exclusieve sierkoppen. Kortom: de Retro en Retrolux ramen en deuren geven uw woonst de rustieke look van uw dromen!

Overtuigd van onze ramen en deuren in pvc?

Vraag offerte aan