Pergola SO! Classic

Ontdek een nieuwe manier van buitenleven met de Pergola SO! Classic. Beleef het gevoel van zuiderse vakanties en heerlijke zomeravonden, maar dan lekker dichtbij in uw eigen paradijs.

Knus cocoonen of gezellig samenzijn? Het kan allebei met uw Pergola SO! Classic. Geniet dankzij z’n hoogtechnologisch design volop van het buitenleven, zonder te moeten inboeten aan comfort of esthetiek. Ervaar samen met vrienden en familie momenten om nooit te vergeten. Uw plek om tot rust te komen, uw plek om van te houden, uw Pergola SO! Classic.

Download hier de brochure

Technologische troeven

Vertoef het hele jaar door in alle comfort onder uw Pergola SO! Classic dankzij de instelbare lamellen, windvaste screens en regen- en windsensor. Zij passen zich automatisch aan de weersomstandigheden aan, zodat u gewoon zorgeloos kan genieten. Verder kan u nog tal van andere technologische hoogstandjes laten implementeren zoals dimbare ledverlichting, aanpasbare en kleurrijke sfeerverlichting, bluetooth luidsprekers en een prachtige sterrenhemel.

De SO!-terrasoverkapping is niet alleen functioneel, maar ook een echte designparel. Uit duizenden inzendingen werd de Pergola SO! Classic door een internationale designvakjury bekroond met de Red Dot Design Award.

Automatische lamellen

Alles bedienen met 1 app

led-sfeerverlichting

led-sterrenhemel

Bluetooth geluidssysteem

USB-laadpunt

230 V aansluiting

Verwarming

Schuifwanden / zijdelingse afsluitingen

Persoonlijke afwerking

Dat unieke design kan u naar eigen smaak laten afwerken met verschillende opties. Denk daarbij aan houtlook lamellen, windvaste screens, glazen of houten schuifwanden, verticale designelementen, gordijnen of een combinatie van screens en schuifwanden.

Net als de Pergola SO! Classic en z'n technologische troeven, zijn ook de optionele afwerkingen van hoogwaardige kwaliteit. Zo voldoen de windvaste screens aan de hoogste Europese CE-norm voor windklasse 3, zijn de houten schuifwanden extra beschermd door een sergédoek en zijn de glazen schuifwanden van gebruiksvriendelijk veiligheidsglas.

Packs

SO! Cosy

SO! Cosy

Standaard motorisatie

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht

SO! Chic

SO! Chic

Automatische motorisatie

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht – regelbaar warm/koud

Regensensor

Bluetooth geluidssysteem met 2 ingebouwde luidsprekers

SO! Star

SO! Star

Gepattenteerde intelligente motorsturing

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht

Regen-, sneeuw- en windsensor

Bluetooth geluidssysteem met 4 ingebouwde luidsprekers

Dimbare led-sterrenhemel

Ontdek de nieuwe manier van buitenleven met de Pergola SO! Classic

Vraag hier uw offerte aan