SOS laaghangende zon:
zonneluifel met volant-plus

SOS laaghangende zon: zonneluifel met volant-plus

Hoewel warme temperaturen meer dan welkom zijn deze wisselvallige zomer, kunnen felle zonnestralen ook voor ongemakken zorgen. De laagstaande zon kan het 's avonds namelijk onaangenaam maken om buiten te zitten. Zelfs met een zonnebril op je neus kan de zon heel verblindend zijn. Met aangepaste zonwering kan je het maximale uit de zomer en je tuin halen.

Creëer het ideale schaduwplekje met een zonneluifel

Een knikarmscherm of zonneluifel is een klassieke maar zeer doeltreffende vorm van zonwering. Een knikarmzonnescherm wordt aan de gevel van je woning gemonteerd. In gesloten toestand zit de luifel mooi opgeborgen in de kast. Is het heel zonnig? Dan open je het zonnescherm met één druk op de knop en creëer je instant schaduw. Zo geniet je van verkoelende schaduw op warme dagen, maar behoud je maximale lichtinval in je huis als het bewolkt is.

Laaghangende zon? Squaro-luifel met volant-plus to the rescue!

Wil je je afschermen van de laagstaande zon of ben je op zoek naar extra privacy? Kies dan voor de optionele volant-plus van de Squaro-zonneluifel, verkrijgbaar in hoogtes van 1 of 1,5 meter. Dit is een extra zonwerend doek dat opgerold zit in de voorlijst van de luifel en dat je via de afstandsbediening kan uitrollen tot de gewenste hoogte. Het contact met de tuin blijft bovendien behouden, want de volant-plus blokkeert het zicht naar buiten niet.

Nog meer troeven van het Squaro-zonnescherm!

Dankzij de elektrische bediening stuur je ook de verlichting en het in- en uitklappen van het zonnescherm aan met één druk op de knop. De Squaro-zonneschermen zijn beschikbaar met een maximale breedte van 7 meter en een maximale uitval van 4 meter voor schermen tot 6 meter breed, en 3,5 meter voor schermen van 7 meter breed. De maximale doekoppervlakte bedraagt 24,5 m². Bovendien zijn ze bestand tegen wind tot 6 Beaufort bij een uitval tot 4 meter.

De vierkante kast van de Squaro zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. Daarbovenop is het design tijdloos, waardoor het bij elke gevel past! Ten slotte kan je elke RAL-kleur kiezen, zodat je de kleur van de behuizing kan afstemmen op je ramen, deuren, screens of ander buitenschrijnwerk. Op deze manier vormen alle elementen op jouw gevel een samenhangend geheel.

De knikarmen van deze zonneluifel zijn bovendien de allersterksten, want de geweven Dyneema-band zorgt ervoor dat de luifel een 10x langere levensduur heeft.

Met een Squaro-zonnescherm met volant-plus geniet je optimaal van je tuin, ongeacht het tijdstip van de dag. Creëer de ideale schaduwplek en bescherm jezelf tegen de zon met deze innovatieve oplossing.

WENS JE MEER INFORMATIE OVER ONZE ZONWERENDE OPLOSSINGEN?

Neem contact met ons op