Pergola Z!P

De Pergola Z!P is een geavanceerde terrasoverkapping die niet alleen stijlvol oogt, maar ook uiterst functioneel is. Met een ingenieus uitschuifbaar doek en een schuin dak, biedt deze overkapping optimale bescherming tegen zowel zon als regen. Dankzij de vele personalisatiemogelijkheden, zoals ingebouwde verlichting, sfeerwanden en luidsprekers, kan je jouw terras precies zo inrichten als je wilt.

Download hier de brochure

Een innovatief design met slimme regenafvoer

De Pergola Z!P heeft een schuin dak en een geïntegreerd oproldoek, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Het schuine dak zorgt ervoor dat regenwater efficiënt wordt afgevoerd via de in de palen verwerkte regenafvoer. Hierdoor kan je bij een plotselinge regenbui gerust buiten blijven zitten terwijl het water probleemloos wegsijpelt.

Zon- en regenbestendig het hele jaar door

Met de Pergola Z!P geniet je het hele jaar door van je terras, ongeacht het weer. Het hoogwaardige design, dat bekroond is met de prestigieuze Red Dot: Best of the Best Design Award, maakt deze pergola tot een toonbeeld van Belgisch vakmanschap. Het robuuste aluminium frame en het duurzame doek zorgen ervoor dat je terras beschermd is tegen zowel de felle zon als een zomerse bui.

Meer comfort en beleving op jouw terras

De Pergola Z!P biedt meer dan alleen bescherming; het creëert een plek waar je met vrienden en familie kunt genieten van lange avonden buiten. Kies uit extra opties zoals:

  • Bluetooth luidsprekers
  • Infrarood verwarming
  • 230 V-stopcontacten
  • USB-laadpunten
  • Regen-, wind- en zonnesensoren
  • Volant-plus op zonne-energie

Eenvoudige en slimme bediening

Bedien je Pergola Z!P eenvoudig via de handige app op je smartphone of tablet. Voor wie liever geen gebruik maakt van een app, zijn er ook verlichte en waterdichte drukknoppen beschikbaar die in één van de palen kunnen worden geïntegreerd. Hiermee bedien je niet alleen het uitschuifbare doek, maar ook de verlichting en eventuele screens.

Verlichting voor elke sfeer

Creëer de perfecte sfeer met de uitgebreide verlichtingsopties die beschikbaar zijn voor de Pergola Z!P. Of je nu kiest voor direct licht in de kast, subtiel licht in de zijgeleiders of sfeervolle spots in de steunbalken; er is altijd een lichtoplossing die bij jouw stijl past. Bovendien zijn er opties voor zowel RGB-verlichting als verlichting op zonne-energie.

Volledig aanpasbaar naar jouw wensen

Personaliseer de Pergola Z!P volledig naar jouw smaak! Kies uit de standaardkleuren wit, zwart of antracietgrijs, of ga voor een unieke RAL-kleur die perfect bij jouw huis past. Voor een warme, huiselijke uitstraling kan je ook kiezen voor een houtlookafwerking op de palen. Daarnaast kan je ook kiezen voor het doek dat het beste past bij jouw stijl en wensen.

Stijlvolle zijdelingse afsluitingen

Maak je terrasoverkapping compleet met stijlvolle sfeerwanden. Deze zijdelingse afsluitingen bieden niet alleen extra beschutting, maar voegen ook een decoratief element toe aan je terras.

Technische eigenschappen van de Pergola Z!P

  • Maximale breedte van 5 of 6 meter
  • Maximale uitval van 4 of 5 meter
  • Maximale doekoppervlakte is afhankelijk van de configuratie
  • Koppelbaar met meerdere units voor grotere terrassen
  • Regenbestendig dankzij het hellende dak en de geïntegreerde regenafvoer
  • Volledig personaliseerbaar in kleur, doek en opties
  • Talrijke verlichtingsopties in de kast, steunbalken, geleiders en voorlijst
  • Slimme bediening via smartphone of ingebouwde drukknoppen

Packs

Cosy

Standaard motorisatie

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht

Chic

Automatische motorisatie

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht – regelbaar warm/koud

Regensensor

Bluetooth geluidssysteem met 2 ingebouwde luidsprekers

Star

Gepattenteerde intelligente motorsturing

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht

Regen-, sneeuw- en windsensor

Bluetooth geluidssysteem met 2 ingebouwde luidsprekers

Wil jij ook genieten van een gepersonaliseerde terras­overkapping met oproldoek en hellend dak?

Vraag hier gratis je offerte aan