Climalux

Op zoek naar een eenvoudige doch kwalitatieve terrasoverkapping? Dan is de Climalux helemaal iets voor u! Niets vervelender dan het onderbreken van een gezellige barbecue door de regen, toch? Met Climalux blijft u zorgeloos genieten van de buitenlucht, in alle weersomstandigheden.

Download hier de brochure

De Climalux heeft een zelfdragend profielensysteem, dat volledig op maat kan worden gemaakt. Deze pergola is tot 4,5 m zelfdragend in de breedte en tot 4,75 m in de diepte. De standaard dakhelling is 8°, maar is mogelijk van 5° tot 10°. Wenst u bovendien een dakoversteek? Dat kan!

Het dak van uw Climalux-terrasoverkapping kan in glas of polycarbonaatplaten worden afgewerkt. Zin in wat extra’s? De pergola kan worden dichtgebouwd met glazen schuifwanden of screens. Bovendien kunnen er spots worden geïnstalleerd in de liggers. Zo kan u ook wanneer de zon onder is gezellig blijven zitten.

De Climalux is beschikbaar in alle RAL-kleuren! Kiest u een standaard RAL-kleur (wit of antracietgrijs)? Dan kan u rekenen op een korte levertermijn van maximum 3 weken!

Fan van deze eenvoudige doch kwalitatieve pergola?

Vraag hier uw offerte aan