Climalux Horizon

Fan van een brede tuininkijk en beschutting? Met de Climalux Horizon kiest u voor een pergola zonder storende elementen. Deze eigentijdse en budgetvriendelijke terrasoverkapping heeft designlijnen in de goot en de paal, wat ervoor zorgt dat uw zicht niet wordt verstoord.

Download hier de brochure

De Climalux Horizon heeft een zelfdragend profielensysteem, dat volledig op maat kan gemaakt worden. Deze terrasoverkapping is tot 6 m zelfdragend in de breedte en in de diepte. De standaard dakhelling is 8°, maar is mogelijk van 5° tot 10°.

Het dak van uw Climalux Horizon pergola kan in enkel glas (8 of 10 mm) of kunststofplaten (16 of 32 mm) worden afgewerkt. Benieuwd naar alle opties? De terrasoverkapping kan worden dichtgebouwd met screens of glazen schuifwanden. Bovendien kan er ledverlichting worden geïnstalleerd in de liggers. Dat wordt aangenaam vertoeven in het donker!

Fan van onze standaard RAL-kleuren (wit of antracietgrijs)? Dan hoeft u niet lang te wachten, wij leveren binnen de 3 weken. Toch liever een andere RAL-kleur? Geen probleem, wij hebben ze allemaal!

Ziet u ook zo’n Climalux Horizon zitten?

Vraag hier uw offerte aan