Pergola Z!P Cube

De Pergola Z!P CUBE is een moderne terrasoverkapping met een strak en minimalistisch design. Deze pergola, met horizontaal dak en zonwerend oproldoek, biedt een stijlvolle manier om schaduw toe te voegen aan je terras. Daarnaast zorgt de uitgebreide keuze aan opties zoals verlichting, luidsprekers, verwarming en afsluitingen voor maximaal comfort.

Download hier de brochure

Horizontaal en weersbestendig oproldoek

De Pergola Z!P CUBE is voorzien van een horizontaal gespannen oproldoek dat niet alleen bescherming biedt tegen de zon, maar ook tegen regen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen blijft het doek strak gespannen, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

Bedien je pergola eenvoudig

De Pergola Z!P CUBE kan eenvoudig worden bediend via een app, waarmee je het doek, de verlichting, screens en andere opties kan aansturen. Wil je liever een fysieke bediening? Dan zijn er waterdichte, verlichte drukknoppen die naadloos geïntegreerd zijn in de palen van de terrasoverkapping.

Strak design voor de moderne woning

Dankzij de rechte lijnen en minimalistische uitstraling past de Pergola Z!P CUBE perfect bij moderne architectuur. Het ontwerp is bekroond met de Red Dot: Best of the Best Design Award, een bewijs van het verfijnde vakmanschap en de aandacht voor detail. Je kan bovendien kiezen uit drie standaardkleuren: wit, zwart en antracietgrijs.

Extra comfort met slimme opties

De Pergola Z!P CUBE kan worden uitgebreid met tal van slimme opties die je terras nog comfortabeler maken. Een voorbeeld hiervan is de volant-plus, de gemotoriseerde screen op zonne-energie die je beschermt tegen laagstaande zon. De screen werkt zelfs op bewolkte dagen dankzij de geïntegreerde zonnepanelen en krachtige batterij. Daarnaast is de regensensor een essentiële toevoeging bij de platte structuur van de Z!P CUBE. Deze sensor zorgt ervoor dat het doek automatisch oprolt bij zware regenval, zodat het niet beschadigd raakt door het gewicht van het water.

Sfeerwanden voor extra beschutting en privacy

De sfeerwanden maken je Pergola Z!P CUBE helemaal af. Deze zijdelingse afsluitingen bieden extra beschutting tegen de wind en zorgen voor meer privacy. Bovendien voegen ze een decoratieve en huiselijke toets toe aan je terras. Je kunt kiezen uit maar liefst 12 verschillende soorten. Bekijk alle opties hier.

Technische eigenschappen van de Pergola Z!P CUBE

  • Maximale breedte van 5 of 6 meter
  • Maximale uitval van 4 of 5 meter
  • Maximale doekoppervlakte is afhankelijk van de configuratie
  • Koppelbaar met meerdere units voor grotere terrassen
  • Bekroond design: Red Dot: Best of the Best 2021
  • Zes verlichtingsopties: dimbaar warm wit, instelbaar wit of RGB
  • Smartphone bediening via een app of met optionele drukknoppen in de paal
  • Past bij elke stijl

Packs

Cosy

Standaard motorisatie

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht

Chic

Automatische motorisatie

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht – regelbaar warm/koud

Regensensor

Bluetooth geluidssysteem met 2 ingebouwde luidsprekers

Star

Gepattenteerde intelligente motorsturing

Bediening met app

Dimbare ledverlichting met direct wit licht

Regen-, sneeuw- en windsensor

Bluetooth geluidssysteem met 2 ingebouwde luidsprekers

Wil jij ook genieten van een moderne, gepersonaliseerde terrasoverkapping met oproldoek?

Vraag hier gratis je offerte aan